ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο στοιχηματισμός είναι ένα είδος ψυχαγωγίας δίχως καμία επίπτωση στους περισσότερους ανθρώπους. Το στοίχημα έχει ενσωματωθεί στην καθημερινή δραστηριότητα των ανθρώπων, αποτελώντας μια έκφραση χαράς και υγείας. Παρ’ όλα αυτά, δυστυχώς, κάποια άτομα μπορούν να αναπτύξουν μια εξάρτηση με τον τζόγο.

Στο Betorama αντιμετωπίζουμε το στοίχημα πρωταρχικά σαν ένα είδος διασκέδασης. Όλες μας οι εκτιμήσεις καθώς και το σύνολο των πληροφοριών που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, έχουν χαρακτήρα καθαρά συμβουλευτικό. Σε καμία περίπτωση το στοίχημα δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ένας τρόπος εύκολου κέρδους. Είναι πάνω απ'όλα ένα παιχνίδι και σαν τέτοιο πρέπει όλοι να το βλέπουμε.

Κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου, πρίν αποφασίσουμε να στοιχηματίσουμε:

- Έχουμε αποφασίσει εξ'αρχής το ποσό που θέλουμε να ποντάρουμε και σε καμία περίπτωση δεν το υπερβαίνουμε. Γνωρίζουμε ότι ο κίνδυνος να το χάσουμε είναι μεγάλος, γι'αυτό φροντίζουμε να παίζουμε απ' όσα μας.. "περισσέυουν".
- Δεν παίζουμε ποτέ στοίχημα υπό την επήρεια του αλκοόλ ή κάποιας φαρμακευτικής αγωγής.
- Είμαστε ενήμεροι σχετικά με το χρόνο που ξοδεύουμε στο τζόγο.
- Ποτέ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να πάρουμε πίσω τα χαμένα μας χρήματα (να ρεφάρουμε δηλαδή) όταν έχουμε χάσει κάποιο στοίχημα, παίζοντας ξανά.


Σε περίπτωση που νιώθετε εθισμένοι στο τζόγο, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους ειδικούς, ζητώντας βοήθεια ή κάποιες συμβουλές:

Gamcare : www.gamcare.org.uk
Τηλέφωνο παροχής βοήθειας: 0845 6000 133

Gamblersanonymous : www.gamblersanonymous.org.uk
Τηλέφωνο παροχής βοήθειας: 08700508880

Τρέχουσα Μπάνκα

Κέρδος (συνολικά): 12.51
ROI (Yield %): 1.51 %
Κερδισμένα: 266
Χαμένα: 52
Ποσοστό επιτυχίας: 82.41 %