Καλησπέρα φίλοι και φίλες,
Η “σταθερή” μας επιλογή βγήκε στο 1 / 2 με αποτέλεσμα 1-4 !!! Δεν είχαν καν την ισοπαλία ! Απίστευτη εξέλιξη. Εύχομαι να επιλέξατε το over.
Απ’ τα ζητούμενα :
H FC Wacker Innsbruck Amateure σε (ανώφελη, για μένα τουλάχιστον) αναμονή ,
η Tampines Rovers κέρδισε με 2 – 5 (κερδίζοντας το ζητούμενο) και
η Angelholm κέρδισε επίσης με 2-1 ανατρέποντας το 0-1 (χάνοντας το ζητούμενο).
Δυσάρεστη εξέλιξη... στον απήγανο !
Με το “στην αγκαλιά της θάλασσας” ξορκίζουμε το κακό και πάμε για τα σημερινά που είναι και νωρίς…
Το στοίχημα της ημέρας
(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - C) GBK – OPA : 1
Στο προηγούμενο παιγνίδι η φιλοξενούμενη κέρδισε με 1-0 από λάθος του τερματοφύλακα των “κοτσυφιών”. Το αποτέλεσμα που ταίριαζε στον αγώνα είναι η ισοπαλία. Απών για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Eetu. Η γηπεδούχος θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της φιλοξενούμενης και δε θα πετάξει τους 3 πολύτιμους (και για τις δύο ομάδες) βαθμούς. Ο αγώνας αυτός είναι και η επιλογή μου για "σταθερός" σε δυάδες με τα παρακάτω ζητούμενα. Τοποθετούμε ένα 35 % στην κάλυψη της ισοπαλίας, ώστε αν βγει ισοπαλία να πάρουμε ελαφρά το ποσό που ποντάραμε πίσω.
Συνεχίζουμε με
(ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, Εθνική Λίγκα) Xelaju MC – Xinabajul : 1, over 1.5, over 2,5, νίκη γηπεδούχου ημίχρονο ή τελικό και goal / goal.
Και οι δύο είναι ομάδες για νίκη εντός. Ειδικά η φιλοξενούμενη τα κάνει εκτός “σαν δυό μέρες να φέξει” ! Η γηπεδούχος σκοράρει εντός δις και άνω και η φιλοξενούμενη το ’χει το γκολ. Το 2 : 1 για τελικό αποτέλεσμα νομίζω πιθανό, αλλά δε θα το προτιμήσω…
(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - Β) Ilves – KaaPo : 1
Δε θ’ αυτοκτονήσει η γηπεδούχος…
Τελική μου επιλογή για σήμερα είναι :
ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Serie A :
Δε θα προτιμήσω κάποια ομάδα γιατί πρόκειται περί απρόβλεπτου πρωταθλήματος και γι’ αυτό επιλέγω το over 1,5 και στους 7 αγώνες.
Καλή μας τύχη.