Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Με την τύχη αντίμαχο !
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Με την τύχη αντίμαχο !
Betconqueror
Σεβασμός!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Με την τύχη αντίμαχο ! 1 Year, 5 Months ago Karma: 1
Καλησπέρα φίλοι και φίλες,

Η “σταθερή” μας επιλογή βγήκε στο 1 / 2 με αποτέλεσμα 1-4 !!! Δεν είχαν καν την ισοπαλία ! Απίστευτη εξέλιξη. Εύχομαι να επιλέξατε το over.

Απ’ τα ζητούμενα :

H FC Wacker Innsbruck Amateure σε (ανώφελη, για μένα τουλάχιστον) αναμονή ,
η Tampines Rovers κέρδισε με 2 – 5 (κερδίζοντας το ζητούμενο) και
η Angelholm κέρδισε επίσης με 2-1 ανατρέποντας το 0-1 (χάνοντας το ζητούμενο).

Δυσάρεστη εξέλιξη... στον απήγανο !
Με το “στην αγκαλιά της θάλασσας” ξορκίζουμε το κακό και πάμε για τα σημερινά που είναι και νωρίς…

Το στοίχημα της ημέρας

(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - C) GBK – OPA : 1

Στο προηγούμενο παιγνίδι η φιλοξενούμενη κέρδισε με 1-0 από λάθος του τερματοφύλακα των “κοτσυφιών”. Το αποτέλεσμα που ταίριαζε στον αγώνα είναι η ισοπαλία. Απών για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Eetu. Η γηπεδούχος θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της φιλοξενούμενης και δε θα πετάξει τους 3 πολύτιμους (και για τις δύο ομάδες) βαθμούς. Ο αγώνας αυτός είναι και η επιλογή μου για "σταθερός" σε δυάδες με τα παρακάτω ζητούμενα. Τοποθετούμε ένα 35 % στην κάλυψη της ισοπαλίας, ώστε αν βγει ισοπαλία να πάρουμε ελαφρά το ποσό που ποντάραμε πίσω.

Συνεχίζουμε με

(ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, Εθνική Λίγκα) Xelaju MC – Xinabajul : 1, over 1.5, over 2,5, νίκη γηπεδούχου ημίχρονο ή τελικό και goal / goal.

Και οι δύο είναι ομάδες για νίκη εντός. Ειδικά η φιλοξενούμενη τα κάνει εκτός “σαν δυό μέρες να φέξει” ! Η γηπεδούχος σκοράρει εντός δις και άνω και η φιλοξενούμενη το ’χει το γκολ. Το 2 : 1 για τελικό αποτέλεσμα νομίζω πιθανό, αλλά δε θα το προτιμήσω…

(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - Β) Ilves – KaaPo : 1

Δε θ’ αυτοκτονήσει η γηπεδούχος…

Τελική μου επιλογή για σήμερα είναι :

ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Serie A :

Δε θα προτιμήσω κάποια ομάδα γιατί πρόκειται περί απρόβλεπτου πρωταθλήματος και γι’ αυτό επιλέγω το over 1,5 και στους 7 αγώνες.

Καλή μας τύχη.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Betconqueror
Σεβασμός!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re: Με την τύχη αντίμαχο ! 1 Year, 5 Months ago Karma: 1
Betconqueror wrote:
Καλησπέρα φίλοι και φίλες,

Η “σταθερή” μας επιλογή βγήκε στο 1 / 2 με αποτέλεσμα 1-4 !!! Δεν είχαν καν την ισοπαλία ! Απίστευτη εξέλιξη. Εύχομαι να επιλέξατε το over, που θα σας άφησε κέρδος.

Απ’ τα ζητούμενα :

H FC Wacker Innsbruck Amateure κέρδισε τελικά με 2 - 3 (κερδίζοντας το ζητούμενο),
η Tampines Rovers κέρδισε με 2 – 5 (κερδίζοντας το ζητούμενο) και
η Angelholm κέρδισε επίσης με 2-1 ανατρέποντας το 0-1 (χάνοντας το ζητούμενο).

Με 1 στα 2 απ' το "σταθερό", (με την κύρια προσωπική μου επιλογή η χαμένη) και 2 στα 3 ζητούμενα έκλεισε η σημερινή στοιχηματική μας ημέρα. Δυσάρεστη εξέλιξη... στον απήγανο !
Με το “στην αγκαλιά της θάλασσας” ξορκίζουμε το κακό και πάμε για τα σημερινά που είναι και νωρίς…

Το στοίχημα της ημέρας

(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - C) GBK – OPA : 1

Στο προηγούμενο παιγνίδι η φιλοξενούμενη κέρδισε με 1-0 από λάθος του τερματοφύλακα των “κοτσυφιών”. Το αποτέλεσμα που ταίριαζε στον αγώνα είναι η ισοπαλία. Απών για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Eetu. Η γηπεδούχος θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της φιλοξενούμενης και δε θα πετάξει τους 3 πολύτιμους (και για τις δύο ομάδες) βαθμούς. Ο αγώνας αυτός είναι και η επιλογή μου για "σταθερός" σε δυάδες με τα παρακάτω ζητούμενα. Τοποθετούμε ένα 35 % στην κάλυψη της ισοπαλίας, ώστε αν βγει ισοπαλία να πάρουμε ελαφρά το ποσό που ποντάραμε πίσω.

Συνεχίζουμε με

(ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, Εθνική Λίγκα) Xelaju MC – Xinabajul : 1, over 1.5, over 2,5, νίκη γηπεδούχου ημίχρονο ή τελικό και goal / goal.

Και οι δύο είναι ομάδες για νίκη εντός. Ειδικά η φιλοξενούμενη τα κάνει εκτός “σαν δυό μέρες να φέξει” ! Η γηπεδούχος σκοράρει εντός δις και άνω και η φιλοξενούμενη το ’χει το γκολ. Το 2 : 1 για τελικό αποτέλεσμα νομίζω πιθανό, αλλά δε θα το προτιμήσω…

(ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Kakkonen - Β) Ilves – KaaPo : 1

Δε θ’ αυτοκτονήσει η γηπεδούχος…

Τελική μου επιλογή για σήμερα είναι :

ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Serie A :

Δε θα προτιμήσω κάποια ομάδα γιατί πρόκειται περί απρόβλεπτου πρωταθλήματος και γι’ αυτό επιλέγω το over 1,5 και στους 7 αγώνες.

Καλή μας τύχη.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top