gototopgototop
                                                            .
   Όνομα Χρήστη      Κωδικός πρόσβασης               Ξεχάσατε το password σας;       Ξεχάσατε το username σας;       Εγγραφή

Ο "Θείος" ξαναχτυπά με 100€ Bonus για όλους!

Ο William Hill, η εταιρία με πάνω από 70 έτη στοιχηματικής εμπειρίας, προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Betorama 100 ευρώ bonus! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε τα προνόμια της μοναδικής αυτής προσφοράς είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσα από το παρακάτω banner, και να δώσετε τον κωδικό "EL100" στο πεδίο "κωδικός προσφοράς" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Μην χάνετε χρόνο, αρπάξτε τα 100 ευρώ του "Θείου" τώρα!

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, στείλτε mail στη διεύθυνση customerservices@williamhill.co.uk , με θέμα "EL100" ώστε να πιστωθεί άμεσα το bonus στο λογαριασμό σας!
Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
ΤΙ ΒΛΕΠΩ..............
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: ΤΙ ΒΛΕΠΩ..............
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Ψαρωμένος
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
ΤΙ ΒΛΕΠΩ.............. 4 Months, 3 Weeks ago Karma: 2
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ!!!!ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ -ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ 1 ΛΟΓΩ ΦΟΡΜΑΣ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΘΛΕΤΙΚΟ OVER.ΥΓ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ.....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
mustap
Ψαρωμένος
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:ΤΙ ΒΛΕΠΩ.............. 4 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
καλησπερα επειδη παιζω οπαπ λογω συνθηκων λεω για σημερα μπαστια 1,ντιζον χ,σενταν 2,μπρευ 2,τουκουμαν 2.συστημα 3-4-5.και μικρο πονταρισμα ολα.παρολι δε με ζυριχη.
τα σεβη μου.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top