gototopgototop
                                                            .
   Όνομα Χρήστη      Κωδικός πρόσβασης               Ξεχάσατε το password σας;       Ξεχάσατε το username σας;       Εγγραφή

Ο "Θείος" ξαναχτυπά με 100€ Bonus για όλους!

Ο William Hill, η εταιρία με πάνω από 70 έτη στοιχηματικής εμπειρίας, προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Betorama 100 ευρώ bonus! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε τα προνόμια της μοναδικής αυτής προσφοράς είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσα από το παρακάτω banner, και να δώσετε τον κωδικό "EL100" στο πεδίο "κωδικός προσφοράς" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Μην χάνετε χρόνο, αρπάξτε τα 100 ευρώ του "Θείου" τώρα!

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, στείλτε mail στη διεύθυνση customerservices@williamhill.co.uk , με θέμα "EL100" ώστε να πιστωθεί άμεσα το bonus στο λογαριασμό σας!
Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
ΣΤΟΙΧΗΜΑ-BET
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: ΣΤΟΙΧΗΜΑ-BET
SAMOTHRAKI
Άρχοντας!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
ΣΤΟΙΧΗΜΑ-BET 4 Months, 3 Weeks ago Karma: 6
Καλησπερα παιδια,σε λιγες ωρες,ξαναμπαινω στο δυσκολο αγωνα που δινουμε ολοι με το θηριο για να γεμισουμε τις τσεπες μας,σ'αυτην την δυσκολη περιοδο που διανυουμε,με τα μετρα που παρθηκαν.Θα δινω καποια σημεια,και καποιο συστημα απο τον οπαπ εαν υπαρχουν σημεια που θα μου δινουν αυτην την δυνατοτητα,μεχρι τοτε..........καλα να περνατε

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
SAMOTHRAKI
Άρχοντας!
graphgraph
Re:ΣΤΟΙΧΗΜΑ-BET 4 Months, 3 Weeks ago Karma: 6
Καλησπερα πολυ αργα δινω σημερα τα σημεια μου,και αυτο γιατι η δουλεια μου με καθυστερησε,παμε να τα δουμε

ΜΕΤΣ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ 1.90 Χ 20
ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ 1.85 Χ 20

ΤΑΜΕΙΟ#+100-40=+60

Logged Logged
SAMOTHRAKI
Άρχοντας!
graphgraph
Re:ΣΤΟΙΧΗΜΑ-BET 4 Months, 3 Weeks ago Karma: 6
SAMOTHRAKI wrote:
Καλησπερα πολυ αργα δινω σημερα τα σημεια μου,και αυτο γιατι η δουλεια μου με καθυστερησε,παμε να τα δουμε

ΜΕΤΣ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ 1.90 Χ 20
ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ 1.85 Χ 20

ΤΑΜΕΙΟ#+100-40=+60

καλησπερα παιδια ,πολυ αργα γυρισα απο την δουλεια οποτε δεν εδωσα σημεια,αυριο,πρωτα ο θεος,ισως δωθουν καποια σημεια[κατα τις 17.30],χτες 1/2 καλα ηταν

ΤΑΜΕΙΟ#+60+38=+98

Logged Logged
Go to top