|
Καλησπερα παιδια,παρα τριχα χτες θα καναμε το απολυτο,μας τα χαλασε η λανς.Παρ'ολ'αυτα πηραμε αρκετα για να συνεχισουμε και σημερα με τον ιδιο ρυθμο,δηλ. να ξαναπαμε ταμειο.Επειδη αργησα σημερα να γραψω,μειωσα και τις ομαδες που ειχα να προτεινω και αυτο γιατι την τελευταια στιγμη κατι δεν μου αρεσε και προτιμησα να μην το σημειωσω.Παμε ανα πρωταθλημα να δουμε τι εχουμε και σημερα.Αρχικα ξεκιναμε με την ιταλια,οπου εχω ενα πολυ καλο σημειο,μετα τον τραγικο θανατο ενος φιλαθλου,πιστευω οτι οι παιχτες της ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ,θα παιξουν για την νικη που θα την αφιερωσουν στον νεκρο νεαρο.Απο ισπανια τα σημεια που ξεχωρισα ειναι ΑΛΑΒΕΣ 1{αν δεν κερδισει και τωρα τοτε τι να πω},ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1 (εχω διαβασει οτι η μπαρτσα κατεβαινει με αναπληρωματικους).Απο την τουρκια υπαρχουν σημεια ομως εγω κατεληξα στα εξης,ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 2,ΓΑΛΑΤΑ 1Χ,ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ Χ.Η γαλλια που μας τελειωνει και αυτη τα σημεια που ξεχωρισα ειναι τα εξης,ΚΑΕΝ Χ ΗΜΙΧΡ.,ΟΣΕΡ 2,ΛΥΩΝ Χ.Απο βραζιλια με ρισκο ενα σημειο,ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Χ.Τελος απο τα δυο κυπελλα για σημερα πιστευω οτι ΤΣΕΛΣΙ και ΒΕΡΝΤΕΡ θα σηκωσουν την κουπα.Παμε και στις τελικες προτασεις.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΟΣΕΡ 2 2.35
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1 2.00
ΛΥΩΝ Χ 3.00 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΤΗΛ.4 Χ 50=200
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ. Χ 3.30
ΛΥΩΝ Χ 3.00
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Χ 3.30 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΤΗΛ. 4 Χ 50=200
ΚΑΕΝ Χ ΗΜΙΧΡ. 1.85 Χ 200
ΑΛΑΒΕΣ 1 1.80 Χ 200
ΟΣΕΡ 2 2.35 Χ 300
ΤΑΜΕΙΟ#+1.926,74-1100=+826,74
Να εχετε μια ομορφη στοιχηματικη μερα,SAMOTHRAKI