|
Καλημερα παιδια,νομιζω οτι η ομαδα αρχισε και παλι να παιρνει τα πανω της και να πηγαινουμε ολοι ταμειο.Οπως μας αγαπατε οταν σας στελνουμε ταμειο ,θελουμε και στην ηττα να μας δεχεστε εξαλλου δεν ειμαστε και θεοι.Αυτα με ενα μινι προλογο,χτες απο εδω παλι πηγα ταμειο με μεγαλες αποδοσεις,εστω και αν χαθηκε ενα σημειο πηρα αρκετα.Με το ιδιο στυλ συνεχιζω και σημερα,θα εχω σημεια μεγαλα[βομβες] αλλα και μετρια.Παμε να τα δουμε .Απο γερμανια που μας τελειωνει σημερα εχω το διπλο της ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ,και με λιγο ρισκο θα παιξω Χ/2[ΗΜ./ΤΕΛ.].Το αλλο σημειο που βλεπω ειναι μια βομβιτσα αλλα οχι και απιθανο να εχουμε νικη της ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ μεσα στην μπαγιερν.Η ιταλια που εχουμε τα στημενα συνεχεια,ξεκιναω με μια βομβα,το διπλο της ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ,μετα εχω το Χ της ΡΙΜΙΝΙ.Παμε τωρα και στην πορτογαλια δυο σημεια ξεχωρισα,το ενα ειναι το διπλο της ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ και το αλλο ειναι το Χ της ΑΜΑΔΟΡΑΣ.Τα περισσοτερα σημεια ερχονται απο την γαλλια,παμε να τα δουμε.Ξεκινω με ενα βολικο Χ της ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ,ακολουθει ο ασος της ΛΕΜΑΝ,χρειαζεται την νικη,ακολουθει ο ασος της ΣΟΣΟ και ακολουθει το διπλο της ΛΙΛ.Τελος απο ισπανια υπαρχουν τα εξης σημεια,Χ για την ΕΣΠΑΝΙΟΛ,ενα καλο διπλο για την ΧΙΧΟΝ,η ΒΑΛΕΝΘΙΑ νομιζω οτι θα τσιμπησει τον βαθμο,διπλο για την ΑΤΛ.ΜΑΔΡΙΤΗΣ,στον αγωνα της ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ μαλλον η ισσοπαλια ειναι το πιο πιθανο αποτελεσμα,στο τελος αφησα ενα παιγνιδι με καποιες ιδιαιτεροτητες,ΜΠΑΡΤΣΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ.Θα αφησει η μπαρτσα να παρει το παιγνιδι η οσασουνα?Με λιγα χρηματα θα πονταρω την οσασουνα.Παμε και στις τελικες προτασεις.Οι αποδοσεις ειναι του οπαπ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1.80
ΣΟΣΟ 1 1.75
ΘΕΛΤΑ 1 2.00 ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2-3 ΣΤΗΛ.7 Χ 30=210
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2 4.15 Χ 50
ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ 3.35 Χ 50
ΡΙΟ Χ 3.00
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ Χ 2.70
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Χ 3.10 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΤΗΛ.4 Χ 50=200
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 2 2.20 Χ 100
ΧΙΧΟΝ 2 2.65 Χ 100
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 2 6.00 Χ 50