|
Αφορμη για να γραψω αυτα,ηταν η συζητηση,που εκανα μ'εναν αγνωστο.Ο κυριος δεν θελησε να πει τ'ονομα του,ομως μπορουσε να λεει οτι ηθελε αφου ηταν αγνωστος.Το εχω πει και θα το λεω οσες φορες χρειαστει,το site αυτο δημιουργηθηκε,για να βοηθαει να παμε ολοι ταμειο.Εγω προσωπικα δεν ειμαι δημοσιογραφος,μελετωντας κοιταω τους αγωνες του στοιχηματος και προσπαθω να πω την γνωμη μου σε καποιους που θα ηθελαν την γνωμη μου.Ο καθενας το'χω ξαναπει εχει δικη του αποψη και κρινει και παιζει αναλογα με την τσεπη του αλλα[βασικο αυτο] με την δικη του αποψη.Εχω ακουσει πολλους ειδημονες που προτεινουν πολλα αλλα τζιφος.Δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καλοι δημοσιογραφοι,το θεμα ειναι να μην παιρνεις μασημενη τροφη,να πονηρευεσαι.Ακομη θα ηθελα να πω στον αγνωστο αν δεν με ξερει,καλυτερα να μην εκφραζεται ετσι οπως εκφραστηκε.Ας μιλησουμε επωνυμα και ομορφα,δεν βλαπτει.Εξαλλου στο site εδω ειμαστε μια παρεα που μπορουμε να κανουμε πλακες αλλα μεσα στα ορια,ο καθενας μας οταν ερθει η ωρα για να προτεινουμε κατι,ειμαστε σοβαροι,γιατι παιζουμε χρηματα,σεβομαστε τον παιχτη.Εγω προσωπικα σεβομαι και αυτον που βαζει 1 ευρω και παιζει,εξαλλου στο τελος δειχνω και τι παιζω,υπαρχει και το αναλογο ταμειο.Αυτα ειχα να πω ελπιζω να μιλησω με τον αγνωστο και να γινουμε φιλαρακια.SAMOTHRAKI
|