|
Καλησπερα παιδια.Καινουργια χρονια,νεες ελπιδες,νεα ονειρα και φυσικα ολοι αφου ευχονται ΥΓΕΙΑ να εχουμε, ζητουν να εχουν και καλα ταμεια[χρηματα στις τσεπες].Απο σημερα θα ξεκινησω εναν νεο τροπο πονταρισματος,θα λεω την αποψη μου για καποια παιγνιδια που μου κανουν ενα κλικ παραπανω[δεν σημαινει οτι θα συμφωνειτε σε ολα και εσεις,εξαλλου εχετε αποψη και γνωμη και εσεις]και στο τελος θα δινω την τελικη μου αποφαση[μονα-παρολι-συστημα],με μια καβα που θα ξεκινησει απο 0 ευρω και στο τελος θα κανω το ταμειο μου,ετσι θα φαινεται τι θα παιζω και που βρισκομαι.Για σημερα βλεπω ΤΟΤΕΝΑΜ να κερδιζει εστω και δυσκολα,στο αλλο παιγνιδι μαλλον πηγαινει προς το αντερ.Απο ΝΒΑ ξεχωρισα τεσσερα παιγνιδια[δεν ξερω τι γνωμη εχει και ο Κοντος για αυτα],η ΟΡΛΑΝΤΟ πεταει απο παιγνιδι σε παιγνιδι και νομιζω οτι σημερα θα βγει ΟΒΕΡ 188.Η ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ,μας εκανε το χατηρι και κερδισε την προηγουμενη φορα,σημερα πιστευω οτι θα φερει UNDER 227.5[οριακο ομως].Η ΑΤΛΑΝΤΑ θα ηθελε να κερδισει σημερα και να μην ξαναχασει απο την σημερινη αντιπαλο της,προσωπικα θα παω με το ΟΒΕΡ 197.5.Το ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ σιγα-σιγα αρχισε να παιρνει νικες και με την βοηθεια του αντιπαλου πιστευω οτι θα μας δωσουν το ΟΒΕΡ 187.
ΤΟΤΕΝΑΜ 1 1.80Χ50[OΠΑΠ]
ΟΡΛΑΝΤΟ ΟΒΕΡ 188 1.91Χ50[SPORTINGBET]
ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΟΒΕΡ 187 1.91Χ50[SPORTINGBET]
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ UNDER 227.5 1.91X50[SPORTINGBET]
ΤΑΜΕΙΟ#0-200=-200
SAMOTHRAKI
|