Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
SAMOTHRAKI-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1-12
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: SAMOTHRAKI-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1-12
SAMOTHRAKI
Άρχοντας!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
SAMOTHRAKI-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1-12 3 Years, 5 Months ago Karma: 6
Καλο μηνα και οτι επιθυμει ο καθενας.Πριν ξεκινησω για να πω την γνωμη μου για μερικα παιγνιδια του κουπουνιου,θα ηθελα να ξαναπω αυτα που ειχα πει και την πρωτη φορα που ξεκινησα να γραφω μεσα απο αυτο το site.Δεν ειμαι κανενας ειδικος του στοιχηματος,ουτε δημοσιογραφος,ειμαι ενας απλος ερασιτεχνης παιχτης και προσπαθω να μην χανω.Μελεταω τους αγωνες και αν καπου δεν ειμαι σιγουρος τοτε δεν δινω σημειο.Οταν χανω πεισμωνω και προσπαθω περισσοτερο.Δεν ζητω απο κανεναν να παιζει αυτα που προτεινω,αν δεν συμφωνει μαζι μου[εχει δικη του αποψη και νομιζω οτι δεν βαζω το μαχαιρι στο λαιμο κανενος].Ενα αλλο που θα ηθελα να πω ειναι οτι κατα κυριο λογο παιζω παιγνιδια πανω απο 1.50,οχι οτι αυτοι που προτεινουν μικροτερες αποδοσεις ειναι τρελοι,καθε αλλο.Αυτα για καποιους που δεν ξερουν το παιγνιδι μου.Παμε για τα σημερινα
Μετα απο τα αποτελεσματα του ΣΚ η ΜΑΙΝΤΖ καλειτε να κερδισει και να παραμεινει μονη πρωτη.Οι φιλαθλοι της θα ειναι περισσοτεροι και θα νοιωθει σαν να παιζει στην εδρα της.Ετσι η πλαστιγκα γερνει προς το διπλο.
Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ καταφερε και κερδισε την ΜΑΡΣΕΙΓ και ετσι εξασφαλισε την προκριση της στον επομενο γυρο.Στο πρωταθλημα της ειχε φερει 0-0 με την ΦΟΥΛΑΜ και τωρα πρεπει να παρει την νικη για μεινει μονη πρωτη μετα απο την ηττα της ΤΣΕΛΣΙ.Τα τελευταια χρονια εχει εμφαση στα οβερ.
Η ΡΕΝΤΙΝΓΚ μετα το 2-2 που εφερε με την ΚΑΡΝΤΙΦ εκτος και την ηττα μεσα στην εδρα της θα προσπαθησει να κερδισει.Το οβερ τα τελευταια χρονια εχει την τιμητικη του,μετα απο αυτα,1/οβερ.ΑΡΑ
ΜΑΙΝΤΖ 2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΒΕΡ
ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1/ΟΒΕΡ
SAMOTHRAKI

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
stekakos
Χωμένος άγρια
graphgraph
Απ:SAMOTHRAKI-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1-12 3 Years, 5 Months ago Karma: 0
Kali analisi file.Egw prosopika pisteuw oti i liverpool 8a er8ei under.Epipleon stirizw to 2-3 goal tis benfica kai tis porto.Gia ola ta ypoloipa match psilofovamai.Kali epitixia se oti epileksei o ka8enas.

Logged Logged
SAMOTHRAKI
Άρχοντας!
graphgraph
Απ:SAMOTHRAKI-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1-12 3 Years, 5 Months ago Karma: 6
Ευχαριστω STEKAKO ,για την ΜΠΕΝΦΙΚΑ ισως λογω οσφπ να ξεφυγει απο το 2-3,δλδ. να παει στο 4-6.SAMOTHRAKI

Logged Logged
Go to top