Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ
pal
Ψαρωμένος
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ 4 Years, 3 Months ago Karma: 0

This image is hidden for guests. Please login or register to see it.

Φτάνει πια λάγνοι της καρέκλας...
καντε ξανά αμέσως εναν τον Ολυμπιακό μας δεν παει άλλο...
σας παραθέτω μια επιστολή ενός γνήσιου Βολιώτη Ολυμπιακού
που στάλθηκε στο forum των Austrian boys (http://austrianboys.forumup.gr)

" Γεια σας , είμαι φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ , από το 1961 , έχω γνωρίσει όλα τα μέρη της Ελλάδος από τις εκδρομές για την ομάδα μας. Τη δεκαετία του `70 - `80 δεν έχανα προπόνηση. Τα τελευταία χρόνια απλά ακολουθώ παντού την ομάδα. Γράφω αυτή την επιστολή για να εκφράσω το προβληματισμό μου για τη απουσία του κόσμου. Ο όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου δίχως υπερβολές δε χωρά στο ΕΑΚ , και γεμίζει άνετα το ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ.

Αλλά πού είναι αυτός ο κόσμος.?
Τι έχει πάθει? Πού είστε σύντροφοι ?
Πού είναι τα καραβάνια που ερχόταν τις Κυριακές από όλο το πήλιο?
Πού είστε εσείς που γεμίσαμε το 1989 τη λεωφόρο Αλεξάνδρας σε αγώνα με Λάρισα?
Που είναι οι 4000 Βολιώτες που γέμισαν το πέταλο του Αλκαζάρ 1988?
Τι άλλο να πρώτο θυμηθώ?
Τους 3000 και πλέον που γεμίσανε το πέταλο του καυτατζογλίου το 1981?
Του χιλιάδες που κάναμε κατάληψη την Έδεσσα? Αυτούς που γεμίσαμε τις ψησταριές της Λειβαδιάς? Και πολλά άλλα παραδείγματα …

Θα μου πείτε τη γνωστή καραμέλα? ΈχεTE αηδιάσει με τα διοικητικά λάθη.
Δηλαδή ρε παιδιά εμείς που ακολουθάμε την ομάδα μέσα έξω δεν έχουμε καρδιά και ψυχή να αηδιάσουμε? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν είναι Πουργιας - Περίδης – Παπαγιαννης – Σταμος – Κουκουσέλης – Βασιλειαδης - Κύριακος.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η ομάδα της που αντιπροσωπεύει τη Μαγνησία και κάποτε όλη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ , είναι η ομάδα που φοράει ερυθρόλευκα , παίζει στο εθνικό στάδιο ΒΟΛΟΥ στη Νέα Δημητριάδα , έχει βγάλει ονόματα ποδοσφαιριστές , έχει ιστορία και ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Δεν υπάρχει εθνικός ολυμπιακός και ΑΣΚΟλυμπιακος….

Καλώ όλους του φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ , να ξυπνήσουνε, να αφουγκραστούνε αυτούς που έχουν αφήσει πίσω τους και ακόμη τρέχουνε, να αφήσουνε τις μεσημεριανές βόλτες και να ξαναγυρίσουνε στο γήπεδο όποτε παίζει η ομάδα μας. Στο επόμενο παιχνίδι θέλω να δω όχι 3000 και 4000 κόσμο αλλά ένα γεμάτο γήπεδο όπως παλιά , τότε όλοι θα μας σέβονται και ο Κ.Σταυρίδης – Κ.Βασιλειάδης θα κάνουν πίσω και θα δημιουργήσουνε έναν ενιαίο –αδιαίρετο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ….

Τέλος να συγχαρώ αυτά τα παλικάρια των Austrian Boys πού είναι παράδειγμα για όλους του φιλάθλους που μένουν μακριά από την ομάδα. Δεν έχουν κανένα όφελος έκτος από το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας…..συνεχίστε παιδιά έτσι….

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
hlysios
Ψαρωμένος
graphgraph
Απ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
Χωρίς καμμία διάθεση αντιδικίας και επειδή θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε,
μερικές επισημάνσεις.
Πράγματι, τπήρχε μια φορά κι ένα καιρό μια ομάδα που την έλεγαν Ολυμπιακό Βόλου.
Αυτή η ομάδα έπαιξε στην Α' Εθνική κατηγορία, έβγαλε μεγάλους παίκτες και έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ίδια ομάδα πρίν από τέσσερα (περίπου) χρόνια υποβιβάστηκε στην Δ' Εθνική κατηγορία.
Αντί να ανασυνταχτεί και να αναγεννηθεί μέσα από την στάχτη της,
προτιμήθηκε η εξαγορά μιας ομάδας της τότε Β' Εθνικής κατηγορίας (Κασσάνδρα).
Έτσι βγαίνει και το όνομα ΑΣΚ Ολυμπιακός.
Η ομάδα που υποβιβάστηκε στην Δ' Εθνική μετονομάστηκε σε Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου (το αρχικό) και σήμερα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.
Εάν ο ΑΣΚ δεν είχε ανέβει φέτος στο μπαράζ με την Ρόδο, θα ήταν και οι δύο στην Γ' Εθνική.

Οι austrian boys ακολουθούν το νέο σχήμα (ΑΣΚ), και οι παλαιότεροι σύνδεσμοι το παλαιότερο.

Υ.Γ.
Η καταγωγή μου είναι από την Μαγνησία και έχω αρκετούς Βολιώτες φίλους (θα έλεγα ότι οι περισσότεροι ανήκουν στους παραδοσιακούς, οι οποίοι δεν μπήκαν στην λογική της "εξαγοράς" της κατηγορίας - βλέπε Α.Σ.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Logged Logged

pal
Ψαρωμένος
graphgraph
Απ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
epitelous meta apo kinitopoiiseis kataferame na kanoume
na ginei ena sosto vima gia enan Olympiako ston Volo

This image is hidden for guests. Please login or register to see it.

Logged Logged
Go to top