|
|
|
Αγαπημένες ελληνικές σειρές 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
Για μένα, η κορυφαία ελληνική σειρά είναι Κωνσταντίνου και Ελένης. Μιλάμε απίστευτο γέλιο. Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου δίνουν ρέστα και κάθε επεισόδιο ήταν απόλαυση. Έχω κατεβάσει ολόκληρη τη σειρά για να την έχω αρχείο στον υπολογιστή μου.
Δεύτερη θα έβαζα τους Απαράδεκτους.
Τρίτη στη σειρά τους Δύο Ξένους. Βασικά τον πρώτο χρόνο που οι ατάκες ήταν πανέξυπνες. Ο δεύτερος χρόνος δεν έβγαζε τόσο γέλιο και δεν με ενθουσίασε.
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
Απ:Αγαπημένες ελληνικές σειρές 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
Οι δύο ξένοι ήταν το αγαπημένο μου μακράν, το έχω δει πολλές φορές. Μετά με διαφορά στήθους οι Απαράδεκτοι. Σκεφτείτε την εποχή που βγήκε το σίριαλ, το χιούμορ ήταν πολύ προχωρημένο..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εγώ ειδικά τους "Απαράδεκτους" δεν τους πρόλαβα στις καλές μου... Θέλω να πω ήμουν αρκετά μικρός και δεν τους θυμάμαι τόσο. Οι δύο ξένοι μου άρεσαν, το Κωνσταντίνου & Ελένης επίσης ενώ κορυφαία θεωρώ το 50-50 απ' αυτές των τελευταίων χρόνων. Άπαιχτο καστ και ατάκες!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Δεν το έχω δει καθόλου..Ούτε το παρά 5 είδα
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Πίστευα ότι και το Καφέ της Χαράς θα έχει γέλιο αλλά με εξαίρεση κάποιους συγκεκριμένους ρόλους, όπως του Φατσέα που ήταν ασυναγώνιστος, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τον Ρώμα γιατί από ένα σημείο και μετά έγινε μόνο αισθηματικό. Ενώ ο Ρώμας είναι κωμικός.
Θα περιμένω να δω το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο μήπως και κάνει ο Ρώμας το δυναμικό come back.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Το 50-50 είναι η κορυφαία σειρά των τελευταίων ετών και όχι μόνο!!! Το γέλιο που βγάζει αυτή η σειρά είναι απίστευτο!
|
|
|
|
|
|
|
Vince Carter, Simply the Best...
|
|
|
|
|