Εγω δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο αγαπημενο συστημα.Και στο FM χρησιμοποιω διαφορετικο συστημα απο ομαδα σε ομαδα.Απλα μου κανουν εντυπωση καποιες ομαδες που παιζουν τελεια καποια συστηματα και αποδεικνυουν οτι δεν υπαρχει "καλυτερο συστημα" αλλα καλυτερα παιγμενο.Με εντυπωσιαζουν ο τροπος παιχνιδιου της Μιλαν που χωρις πλαγιους επιθετικους παιζει καλυτερα απο καθε αλλον το 4-3-1-2 (ή μαλον να πω επαιζε)με τον Κακα πισω απο Ινζακι και Σευτσενκο και τρεις αμυντικους χαφ που κανουν τα παντα πισω τους.Ακομα με εντυπωσιαζει ο τροπος που η τσελσι επαιζε με εναν επιθετικο (βλ. Ντρογκμπα) αλλα με πεντε χαφ πισω του που αλλαζουν γρηγορα την μπαλα μεταξυ τους και βγαινουν απειρες φορες μπροστα σαν κρυφοι επιθετικοι.Περσι η γιουναιτεντ που αλλαξε ενα καρο συστηματα λογο τραυματισμων κι ομως δεν προλαβαινες να παρακολουθησεις την μπαλα με τον ρυθμο που παιζανε!
ΥΓ. Γενικα μου αρεσουν οι καλοδουλεμενες ομαδες "του προπονητη τους" και οχι οι ομαδες τυπου Μπαρτσα που ενας κατ' εμενα ανιδεος προπονητης, οπως αυτος που εχει, βαζει μεσα τους πανακριβους ποδοσφαιρηστες και λεει "παιξτε".Ειμαι λατρης των Αγγλικων ομαδων και ειδικα της United και εναντιων καθε τι ιταλικου που εχει σχεση με ποδοσφαιρο!!(εκτως αν με πληρωνουν)