Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Λεονάρντο
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Λεονάρντο
Bet Chris
Ο παλιός..
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Λεονάρντο 2 Years, 6 Months ago Karma: 3
Θέμα ωρών είναι η αίσια-κατά τα φαινόμενα-κατάληξη στο σίριαλ Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο μάνατζέρ του Γιάννης Καινούργιος και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης θα περάσουν πιθανότατα το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι διαπραγματεύσεις βγήκαν χθες από τον… πάγο των τελευταίων ημερών και στα ταμεία του συλλόγου της Βοιωτίας θα μπουν περίπου 800.000 ευρώ. Ο 24χρονος άσος θα υπογράψει-εκτός απροόπτου-τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

sportfm.gr

Και εγώ δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτό το σήριαλ..Ειλικρινά κούρασε και κατά την άποψη μου θα έπρεπε η διοίκηση της ΑΕΚ να το είχε τελειώσει νωρίτερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Ελπίζω όλη αυτή η ψυχολογική φθορά που υπέστη το παλικαράκι(Λεονάρντο)να μην τον επηρεάσει και αγωνιστικά.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
tasbio
Ψαρωμένος
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Λεονάρντο 2 Years, 6 Months ago Karma: 0
Μου φαίνεται περιέργο γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφη.Μπορεί η ΑΕΚ να φαίνεται ότι έχει πρόβλημα ρευστού αλλά τα λεφτά που ζητούσε η Λειβαδιά δεν ήταν και κάτι τρομερό.Ίσως να περιμέναν να πουλήσουν (Εντίνιο) και να αγοράσουν μετά.Ποιος ξέρει.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top